Лидери на няколко незначителни държавици се похвалиха през последните часове със снимки с първото семейство на САЩ. Сред тях е и българският премиер Бойко Борисов, който иззе функциите на Президента и тази седмица се прославя зад Океана. Заради подозрителните съвпадения на снимките, мнозина се питат дали фигурите на Доналд и Мелания са бутафорни или просто си изглеждат така.

На 24 септември президентът на САЩ посрещна участниците в 73-ата Асамблея в Белия дом.

Част от присъстващите са увековечили в протоколна снимка близостта си с Тръмп. На тях Тръмп и Мелания са застинали в пози „парализа“ с еднакви усмивки и стойки. Даже различното облекло и изкривената по различен ъгъл вратовръзка на Тръмп не са достатъчни, за скептиците, за да повярват, че това са живи хомосапиенс.

1

Една сбъдната мечта – премиерът Бойко Борисов до Тръмпови, във време, в което ЕС, Русия, Китай, Иран и Германия се споразумяха да игнорират предложението за санкции срещу Москва.

1

Премиерът на Барбадос – Mia Mottley, се похвали със снимката в социалната мрежа.

3

1

Министърът на външните работи и европейската интеграция в ЕС – Tudor Ulianovschi, също е в Ню Йорк.

9

Президентът на Република Хърватия – Колинда Грабар Китарович, се  похвали в профила си в Twitter със снимка с президентската двойка.

4

 

 

 

 

 

Сред щастливците са украинският държавен глава и съпругата му – Petro Poroshenko и Marina Porosencova.

1

В Албания подчертават, че президентът им – Ilir Meta, споделя не само политиката, но и в облеклото.

2

Президентът Maithripala Sirisena и първата лейди Jayanthi Sirisena на прием, по повод 73-ото Общо събрание на ООН в Лондонския Ню Йорк Палас в Ню Йорк.

СНИМКИ Интернет
RNS