Кортежът на ВИП-овете, които тези дни прекараха в правителствена резиденция Евксиноград, спря движението в центъра на морската столица. Сред блокираните автомобили е и линейка. 

Видеото е споделено в социалната мрежа от Георги Георгиев и Михаил Янев. Кадрите продължават малко над 3 минути, но не се знае колко преди началото на записа движението е било спряно.

Припомняме, че по покана на българският министър-председател – Бойко Борисов, на варненска територия бяха премиерите на Гърция, Румъния и Сърбия, както и колегата им от Държавата Израел.

Катаджията, поставен на кръстовището пред Катедралата, срещу линейката с включени светлинен сигнал, изчерпва изцяло приказките за морал у управляващите и подчинените им служби.

Отделно от това е и тъпашкото високомерие за вселенска уникалност и значимост на същите тези управляващи, които нямат време да осмислят, че във Варна няма милиони линейки и задържането на една поради крайно неуважителната причина – да минат овластени от народа, може да е превърнала в заложници нуждаещи се от спешна медицинска помощ.

Оставяме коментарите на уважаемите си читатели.

rns