„Дали пък Сергей Станишев, Георги Гергов, Димитър Дъбов, Атанас Мерджанов и Михаил Миков няма да доведат Брегович, не за сватба , а за „жалейка“ на Нинова на връх Бузлуджа след конгреса на БСП?!“

Това пита в коментар скандалната Илияна Беновска.

Ето какво още казва собственичката на столично радио, щедро финансирано от държавата през последните четири години. Само за реклама на различни министерства градското радио на Беновска е получило официално 203 651,60 лева от ГЕРБ-правителството. Част от тях са по Програмата за развитие на селските региони. 

„Имаше един шведски филм „Тя танцува едно лято“. Той имаше скандален успех заради голите сцени в него. Е, Корнелия Нинова чак в голи сцени няма да я запомним. Но, гюбекът ще остане емблема на Ниновото ръководно битие.

Миналото лято „Оркестърът за сватби и погребения“ на Горан Брегович вдигна „гребена“ на Нинова на Бузлуджа и тя метна гюбеци, като на сватба.

Дали, пък, Сергей Станишев, Георги Гергов, Димитър Дъбов, Атанас Мерджанов и Михаил Миков няма да доведат Брегович, не за сватба , а за „жалейка“ на Нинова на връх Бузлуджа след конгреса на БСП ?! Защото, очевидно, 100-летницата БСП  се мобилизира, най-сетне, да не бъде приватизирана еднолично от Корнелия Нинова като „Техноимпекс“.

Тандемът президентът Румен Радев и менторката му Корнелия Нинова се превръща във велосипед с една спукана гума – Нинова. Радев ще трябва да слезе от колелото на вдъхновението си да свали от власт ГЕРБ и да го тика. Но, накъде?

С очакване, че Радев няма да бъде „гнила ябълка“-президент му подарих символично здрава българска червена ябълка. Но, май, той ще остане в историята с това, че заради шеговита номинация с ябълката, ми отне акредитацията и правото ми на журналист да му задавам неудобни за него въпроси.

И стана президент , символ на дуличието – уж пледира за свобода на словото, а пък отговаря само на поръчкови въпроси.

Бойко Борисов, пък, сам си демонтира Цветанов от партийния тандем. Но не се превърна в Едноръкия Джо, а демонстрира своите две здрави ръце и зашлеви и Нинова, и Радев с изборния резултат на ГЕРБ на евроизборите, с продължаване на политиката на строителство, премахване на партийните субсидии и предстояща победа и на местните избори.

Нинова  и Радев, а сега накъде?

Аз съм Беновска. И питам.“

Изключително приближената до ГЕРБ „журналистка“ обективно е редом с премиера. Преди време Беновска си позволи да „посъветва“ Бойко Борисов да научи на политика руския президент Владимир Путин. Телевизионното й предаване е и трибуната, използвана системно от вътрешно партийната опозиция на БСП за лансиране на тезите им.

rns