Това е покъртителната история на старица от Хасково, която е жива по милостта на млади, непознати за нея хора, заменили социалния й работник, на когото всички плащаме да се грижи за възрастната жена.

Ето и разказа на добротворците Veselin IlchevDimitar Dimitrov и Hristina Kostova в Хасково :

„ПОЗОР!
Докато вие си играете на Кумгейт,война за власт между Корнелия и Бойко,проблема на Веско Марешки с горивата и прочие простотии които нас не ни интересуват едно поколение което е изгледало ИМЕННО НАС страда и живее по-зле от както хората в редица Африкански държави.

Вижте във видеото тук какво казва възрастната жена на младите си спасители.

старица, хасково

Тази жена беше тръгнала до аптеката(2 км разстояние по главен булевард,мост по който няма тротоар и като нищо може да я убие някой)понеже социалния й помощник не е идвал от 3 седмици,но си взима парите от общината.
Това не е страшното.
Страшното е,че жената не можеше да проумее,че спираме да й помогнем,а не да я ограбим.
Моля ви,коментари относно моята постъпка не искам.
Не съм качил клипа да търся популярност,имам я в повече дори от колкото искам.
Просто е крайно време малко от малко да бъдем хора.
Не е толкова трудно. 

P.s. Цял ден се чудех дали да кача клипа,че има голяма вероятност да бъда погрешно разбран. Накрая стигнах до един извод:

НЕ МИ ПУКА !
Също така чакам и общината и социалните да потърсят отговорност на социалния служител който е сътворил тази простотия и безхаберие.
Чакам седмица и ако никой не дойде да ме пита кой,как,къде и защо ще дойда Аз и Аз ще почна да ви задавам въпроси на които повярвайте ми,хич няма да ви е лесно да ми отговорите!!!!!
Сега ще видим дали има хора с морал на държавна служба!“

СНИМКИ И ВИДЕО Фейсбук
RNS