(ВИДЕО) ЕНП: Щастие е, че има Бойко Борисов! Цветанов е вдъхновение! С ГЕРБ България е в най-добрите ръце!

„Бойко Борисов е един от най-успешните и най-важните хора на Европа. В лицето на Цветан Цветанов ЕНП има най-добрия организатор, той е вдъхновение за всички нас! С ГЕРБ България е в най-добрите ръце!“
Това заяви на зам.-председателят на Европейската народна партия Дара Мърфи, който е кампанийният директор на Европейската народна партия. Изказването бе по време на четвъртото редовно делегатско събрание, което тече днес следобед в столицата.
 „За ЕНП е истинско щастие, че има Бойко Борисов. Ти внасяш спокойствие в Европа. Благодарение на теб трайният мир в района е факт. Знам колко трудно ти е в личен план. Бъди здрав! Моля те да продължаваш така!“
БОЙКО БОРИСОВ
Тези думи на лидера на ЕНП Жозеф Дол от видеостената бяха кулминация в приветствията.
„От вашия успех зависи успеха на България“, заяви на форума съпредседателят на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров. Той подчерта, че 80% от българите не искат предсрочни избори. Чуждите партии пък изобщо не били против участието на „Обединени патриоти“ в управляващата коалиция.
„Ние сме стабилен, предвидим и последователен партньор. Отвън коалицията и управлението няма кой да развали.“, категоричен бе Сидеров.
В залата са и тримата съпредседатели на „Обединени патриоти“, а също – членовете на правителството.