15 публикации за 7 часа. Все против семейството на Президента Румен Радев. С призиви за физическо насилие. В събота. За трагичната смърт на 16 души в катастрофата край Своге, за която все повече специалисти твърдят, че е следствие от опасното ГЕРБ-строителство на пътища – едно изречение.

Това е равносметката за вчерашния „работен“ ден на напусналия без време НС и вече бивш депутат от управляващите Антон Тодоров.

В типичния си арогантен стил и твърдения, в които истината е последното, интересуващо автора им, доскорошният изобличител на Бойко, Росен, Цецо и „Шайката“ им, пише:

антон тодоров, румен радев антон тодоров, румен радев антон тодоров, румен радев антон тодоров, румен радев

И докато мнозина от читателите на Фейсбук-страницата на скандалния Антон Тодоров се чудят на злобата му, други се подиграват с очакванията. Те са категорични, че вместо да пита кой ще ошамари Радеви, като „честен и достоен мъж“, той самият би могъл да го направи.

Според трети истината е, че когато имаш претенции, но не умееш нищо, с което да изкарваш хляба си, ти остава едната злоба и е добре, че Тодоров осребрява основна си черта.

В по-мистичен план, ако има нещо вярно в теорията за прераждане, въпреки очевидната прилика и преживения катарзис – от лявото към дясното, и в този си живот Тодоров трупа само крайно отрицателна карма.

Припомняме, че Хайнрих Химлер се е самоубил в затвор дни преди да бъде осъден за престъпления срещу човечеството в качеството му на шеф на СС в Третия райх.

RNS