Брутален нарушител на пътя буквално истерясва след публикация на клип в социалната мрежа, доказващ опасното му шофиране. Същият, теглейки и платформа, изпреварва неколкократно на забранен участък. Смелостта на джигита стига до там, че намира номера на един от коментиращите – жена. След това й отправя серия от обиди и заплахи, включително и за физическа саморазправа!

Случката се разиграва на т.нар. аксаковски завои, посока Варна, върху непрекъсната линия, която забранява изпреварването.

Кадрите са публикувани от Пламен Михов. Ето какво пише той:

нарушител, Пламен Михов

Следват коментари. От тях разбираме, че водачът е бил забелязан да лети с превишена скорост по-рано в Добрич. Изказва се съжаление, че явно него ще завлече някого на оня свят. Почти всички са възмутени, че не се спазва ограничението за максимална скорост. Част от дискутиращите разпознават в нарушителя – Marin Marinov.

Появява се и самият Marin Marinov, който заплашва с тежка физическа саморазправа публикувалия видеото и семейството му. Дава му половин час да го изтрие от Фейсбук. След това продължава с агресивното поведение, давайки основание да се предположи, че и зад волана не е бил в трезво състояние.

,1aв

И на всички ни става ясно колко нагъл, но за сметка на това некомпетентен е „титана“, тъгаш на стари коли. Типично по ганьовски той заявява страшната реплика „ти не знаеш с кого си имаш работа“.

Намесата на приятелчетата му само доказва нивото на интелект у шофьора с платформата. Най-цветист е Деско Деско, който се опитва да компенсира комплекси с цинизми.

нарушител, Пламен Михов

В разпрата, логично Marin Marinov избрал като най-лесна мишена един от коментиращите – добричка адвокатка. Той издирил телефона й и провел абсурден разговор с нея. Изпълнен с обидни квалификации към нея, майка и и професията й, Marin Marinov, бясно разяснил, че не го е страх от прокурори и съдии. Че смята да намери и пребие адвокатката.

Всичко това – защото много не одобряват нарушенията му на пътя, но той има смелост да се бие само с жена.

По-късно Marin Marinov потърсил – ужким – закрила от свой адаш, известен бизнесмен във Варна, за да се разпореди никой да не го бие. Даже било отправено обаждане „от ТИМ“ в подкрепа на въпросния „герой“. Обаждащият се също бил „смело сърце“ -предвидливо си скрил номера.

Специално за последния припомняме, че въпрос на елементарна справка е титуляра да получи разпечатка на комуникацията си и да се докаже кой му е звънял.

RNS ще сигнализира официално „Пътна полиция“ – Варна, на чиято територия е извършено нарушението, за да понесе отговорността си наглия джигит.

 

RNS