„Големият проблем на Европейския съюз и в частност на България, са доходите. Имаме огромен дисбаланс между бедни и богати региони, между страни с много високи доходи и страни като България, с много ниски доходи. Няма как да очакваме нашите близки и деца да останат тук, където за една работа се получават 500 лв., след като зад граница се плащат хиляди.“

Това заяви Петър Витанов – втори в листата на БСП, на среща с избиратели в Аксаково.

И още:

„Битката е а повишаване на доходите!

Доходи, които да позволяват достоен живот в България!

Битката е за нашите деца, защото все повече от тях са бедни, нямат достъп до образование и това ги прави неконкуретни на пазара на труда.

Все едни и същи юнаци прибират парите от ЕС. Вместо те да отидат целенасочено в бедните региони за възстановяването на производството там, те отиват в „къщи за гости“ и др.

Каквото и да направят социалистите в ЕП, ГЕРБ в България разпределя парите, с които се облагодетелстват шепа от хора. Така се увеличава разделението в България.

За 10 г. ГЕРБ ни отдалечиха от Европа. Те и направиха най-бедната и най-корумпираната държава. Те създадоха имиджа на България с втората ръка хора. Те оправдават собствената си управленска немощ с ЕС.

Нашата цел е да свалим ГЕРБ от власт! Защото ГЕРБ не реши нито един съществен проблем. ГЕРБ накара нашите деца да емигрират. ГЕРБ допусна нашите родители, да мизерстват. ГЕРБ убиват с лошото здравеопазване. ГЕРБ подменят историята с безумното образование.

Трябва да сложим край на модела на управление на ГЕРБ!

За мен е ясно, че тези избори ще поставят края на ерата на ГЕРБ!

Убеден съм, че ако се мобилизираме, можем да сложим край на управлението на ГЕРБ!

За това моят призив е номер 18 на 26-и май.

Защото битката е за България!“

Гласувайте за Петър Витанов с номер 18 в бюлетината и преференция 102!

Купуването и продаването на гласове е наказеумо!