Вицепремиерът Валери Симеонов продължава с безобразно наглото си поведение. Преди минути той се извини с обяснението, че никого не е искал да обиди.

„След коалиционния съвет, на който беше обсъдена медийната атака срещу мен, поднасям извинението си към майките на децата с увреждания и всички, които са се почувствали обидени. Целта ми не е била да засягам никого. Аз самият съм потърпевш, имам инвалид в семейството и много пъти съм помагал на такива хора с каквото съм могъл“.

Преди по-малко от 48 часа Валери Симеонов скандализира за пореден път обществото, като категорично заяви, че няма да се извинява за думите си. Колкото и болезнени да са те, всъщност отразявали истината.

Вчера вицето на Бойко Борисов, възложил на социалния министър „да ми ги махне тия от главата“, визирайки майките на деца с увреждания, продължи да демонстрира простащината си.

Типично за психиатрично отклонение, той говори за себе си в 3 л. ед. число и заяви:

Валери Симеонов не е изрод. Той има очи на главата си и видимо се вижда, че част от децата имат физически недъзи. Те са с деформирани крайници. Нима някой от вас допуска, че съм такъв изрод, че ще кажа, че тези деца се преструват. Съвсем не е това смисълът. Още веднъж ви моля прочетете внимателно какво съм казал.“

След пълното безучастие на премиера Бойко Борисов и вицепремиера Красимир Каракачанов, вече е ясно, че управлението на ГЕРБ и Обединени патриоти е самоцел. То ще продължи, въпреки, че главните действащи лица не демонстрират наличие на елементарни добродетели.

rns