Юношеският отбор по хокей на лед на „Динамо“ – Москва, провежда летен лагер-сбор в 5-звездния Тherma есо village в Кранево. Част от комплекса е единствената в България и трета в света закрита ледена пързалка на топло море BLACK SEA ICE ARENA

Младите надежди на световно известния хокеен клуб използват пълноценно възможностите, които предлага спортната част от Тherma есо village. Освен перфектния лед на пързалката, те ползват открития басейн с олимпийски размери и топла минерална мода, закрит плувен и СПА-комплекс, както и специално оборудвана фитнес зала. Част от уредите в нея са специално изработени за тренировка и възстановяване на хокеисти.

Юношите на „Динамо“ – Москва, ще останат в Кранево до 13 август.

Припомняме, че преди дни условията в комплекса получиха най-високата оценка от краля на фигурното пързаляне – Евгений Плющенко. Той прекара две седмици с популярната си частна спортна школа „Ангелите на Плющенко“. В интервю за българска национална телевизия читирикратният олимпийски медалист и двукратен олимпийски шампион сподели, че ледът на BLACK SEA ICE ARENA и възможностите, които предоставя Тherma есо village на спортистите са на олимпийско ниво.

RNS