Кметът на Каварна – Нина Ставрева, откри фундаментално постижение – шведска „стена“ в Професионална земеделска гимназия „Кл. Арк. Тимирязев“. Реализацията е обратно пропорционална на амбициите. Като следствие – „стената“ е 2 стълби и половина.

В грандиозното събитие няма и дума за 50 000 лв. отпуснати от Министерството на образованието за ремонт на пустеещия с години физкултурен салон. Логично, не е споменато и изключителното съдействие на варненския депутат от „Обединени патриоти“ – Николай Александров, благодарение на когото учениците вече няма да играят в класна стая.

С откриването на шведската „стена“ Ставрева постигна нови интелектуални и управленски висоти. Направи го в училището, в което цял живот е преподавала и от десетилетие няма физкултурен салон.

Крайно неуважително историческото постижение на кмета Ставрева не бе уважено от пиарите й. Грозно на общинската страница се мъдри некачествено видео, в което проникновените мисли на кметицата не се чуват. Вижда се обаче непочистения от боя под, върху който се развива сюжета.

Очаква се откриването на следващи тържествени мероприятия за поетапното откриване на други елементи от спортното помещение, както и вселенско парти за рязането на лентата на изцяло ремонтирания физкултурен салон.

rns.bg