(ВИДЕО) Уникално! В Саудитска Арабия похвалиха Бойко Борисов, че е по-добър от Тръмп в танц със саби докато у нас се приема бюджета на държавата

Премиерът Бойко Борисов участва в традиционния танц със саби „Арда“, съобщиха от официалната му страница в youtube.com. Изтъква се, че българският министър-председател бил похвален, че е много по-добър от президента на САЩ Доналд Тръмп в размахването на хладното оръжие.

Борисов е на официално посещение в Саудитска Арабия от вчера. Визитата му съвпада с гласуването в 44-отот НС на второ четене на Закона за бюджета на РБългария за 2018 г.

„Негово Кралско Височество Султан бин Салман бин Абдулазиз Ал Сауд покани на традиционен танц със саби арда министър-председателя на България Бойко Борисов. Последният, на когото тази чест бе оказана в Рияд, бе президентът на САЩ Доналд Тръмп. Премиерът Борисов бе похвален от домакините, че е много по-добър от Тръмп на танца със сабята.“, пише под публикуваното видео.

От вчера лентата с танца на най-убедително побеждаващия политик, за трети път премиер на България след предсрочно провалени две правителства, в най-големия сайт за видеосподеляне е харесана от цели 5 души.

ВИДЕО Boyko Borissov
R
NS