Несериозно е да се твърди, че записите на премиера съм ги правил аз. Нямам качеството и способността да направя тези записи.

Това коментира Цветан Цветанов по повод тиражираната теза в електронни медии, че премиерът е разпоредил да се публикуват незаконни записи с него и с Корнелия Нинова в отговор на увереността му, че зад позорните аудио и видео записи стои бившият втори в ГЕРБ.

И още:

Никога не съм бил в близкото обкръжение, в свободното време на премиера Борисов през всичките тези години. Моите ангажименти и разговорите, които съм водел с него са били само във връзка само и изцяло на партийна основа и ангажиментите, които съм имал в изпълнителната и в законодателни власти.

В свободното време всеки е готов да прави каквото иска. Моята ценностна система винаги е била в свободното ми време да бъда със семейството – с децата си и с приятели. Това е моето обкръжение, с което контактувам.

Ако някой е решил да прави и публикува подобни записи, нерегламентирано, нека да ги тиражира. Това, според мен е грешна посока, ако някой смята, че по този начин ще привлече внимание.