ДОБРО УТРО!

В 7,30 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е 18°. Ясно е. Влажността на въздуха е 90%. Атмосферното налягане е 1011 милибара. Вятърът е от северозапад със скорост 5 км/ч. През деня ще остане слънчево. Максималните температури ще достигнат 29°.

Слънцето изгрява в 5,33 ч. и залязва в 20,52 ч.

В Добрич градусите в този час са 19. Ясно е. Влажността на въздуха е 75%. Вятърът е от северозапад със скорост 6 км/ч. През деня ще е слънчево. Максималните температури ще достигнат до 31°.
19° сочат термометрите в момента в Бургас. Ясно е. Влажността на въздуха е 95%. Вятърът е от североизток със скорост 4 км/ч. Денят ще е слънчев. Максималните дневни температури ще достигнат 29°.
Ясно е и над Шумен. Температурата на въздуха е 20°. Влажността е 85%. Вятърът е от югоизток със скорост 5 км/ч. През деня ще остане слънчево. Максималната температура ще достигне 32°.
Днес над Централна и Източна България ще бъде предимно слънчево, докато над Западна ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни валежи, на повече места и придружени с гръмотевици – в следобедните часове. Ще духа слаб, в Източна България – до умерен вятър от изток-югоизток.
Максималните температури ще са предимно между 30° и 35°.

СНИМКА Martin Ivanov