ДОБРО УТРО! 

В 6,20 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е 3°, които се усещат като 3°. През деня живакът в термометрите ще се покачи до 8°. Облачно е, има и мъгла. Възможни са превалявания от дъжд. Влажността на въздуха е 100%. Видимостта е под километър. Вятърът е променлив със скорост 4 км/ч. Слънцето изгрява в 6,41 ч. и залязва в 17,59 ч.

В Добрич градусите са 3, а усещането като за 3°. Облачно е. Преди обед са възможни превалявания от дъжд. Максималната дневна температура ще достигне 6°. Влажността на въздуха е 100%. Видимостта е 0 км. Вятърът е променлив със скорост 4 км/ч.

3° е в момента в Бургас, които се усещат като -2°. Има мъгла. Възможни са незначителни превалявания от дъжд сутринта. Влажността на въздуха е 100%. Вятърът е от югоизток със скорост 22 км/ч. Дневните температури ще достигнат 9°.

Облачно е и над Шумен. Термометрите сочат 3° и усещането е като за 3°. Влажността на въздуха е 100%. Видимостта е под километър. Вятърът е от променлив със скорост 4 км/ч. През деня облачността ще се разкъса. Максималните дневни температури ще достигнат 4°.

Над страната в сутрешните часове ще преобладава облачно време и на много места все още ще има валежи от дъжд, в Северна България дъждът ще се примесва със сняг. Ще има условия за образуване на поледици и заледявания. Минималните температури ще са от минус 5 – минус 2 градуса на много места в северните райони от страната до 0-5 градуса – в южните райони и по Черноморието.

„Да си намериш пеперуда през март – безценно“
СНИМКА rns.bg
RNS