Да помогнем на 6-годишната Вивиян, която страда от тежко онкологично заболяване! Да сбъднем мечтата й да стане лекар! Може точно тя да има мисия на тази земя и да спаси мнозина! Може просто да остане добър човек и като порасне да бъде всеотдайна майка! Да го направим напук на милионите държавна субсидия, която плащаме на партиите!

Открита е банкова сметка на името на майката Цветелина Емилова Стефанова: BG42UBBS80021054353030 с BIC UBBS BGSF.

Следващата седмица ще бъде активна и дарителска сметка на името на детето,по която ще можем да превеждаме пари.

Майката на Вивиян разказа нейната история:

Мили хора, малкото ангелче Вивиян е едва на 6 години, а вече се бори с коварната болест рак.

Тежката диагноза Невробластом е поставена преди месец, като вече претърпя две животоспасяващи операции и два курса химиотерапия.

За съжаление болестта е в напреднал стадий и се откриха множество метастази.

Надеждата на родителите е, че състоянието й ще позволи транспортиране и лечение в чужбина.

За целта са необходими средства с които те не разполагат,но НИЕ можем да помогнем.

Вивиян е едно очарователно 6 годишно дете, чакана и желана радост в семейството. Расте и се развива нормално за възраста си. Обградена е от много приятели, с които обожава да играе. В свободното си време обича да рисува, да реди пъзели и да плува.

О,трябва да видите само как плува малката рибка.

Живота й е пълноценен и красив до момента в който изпитва общо неразположение, включващо висока температура, болки в корема и главата.

Приета е на 16.08.2018 г. за изследване в Пирогов, където се установява, че страда от злокачествен тумор Невробластом в 4 стадий.

Открити са още тромб на куха вена Кава и сраствания към панкреаса.

Следват две животоспасяващи операции – една за остраняване на тромба и втора за премахване на целия ляв бъбрек със слезката и по-голямата част от тумора.

След направените изследвания и скенер, 10 дни по-късно се открива новообразувал се тромб, както и множество метастази в бял дроб и няколко в два абдоминални лимфни възела.

Детето е пренасочено за лечение в детско онкологично отделение в ИСУЛ.

До момента са направени 2 химиотерапии от общо 6 курса.

Следващата седмица ще бъде готов и резултата от направения 5-скенер. Борбата продължава, а Виви не се предава лесно.

Напротив,посреща всички тежки интервенции с усмивка, защото мечтата й е да стане именно лекар, който спасява животи.

Сега нейния живот е в ръцете на специалистите, които дават надежда за пълно излекуване тук или в чужбина.Но трудностите продължават…

След като приключат и 6те курса химиотерапия, ще се вземе предвид нейното състояние и ще бъде решено последвалото лечение.

Възможно е да се наложи отстраняване на част или целия панкреас, както и различни терапии и трансплантация на стволови клетки.

Тя само трябва да бъде силна, както до момента.

Родителите, за съжаление, не разполагат със средства, които да покрият транспортирането и скъпоструващото лечение на малката Вивиян, както и необходимите ежемесечни консумативи и лекарства.

Но силно се надяват,че нашата човечност и доброта ще помогнат в справянето им с тази коварна болест. Те просто искат своето дете, отново здраво и тичащо на воля.

В момента се разпространяват и дарителски кутии из цяла София.

Нека бъдем до тях в борбата на малкия герой!

Ангажираме се да актуализираме информацията по нейното лечение,както и да предоставим цялата необходима документация и да ви държим в течение.

ЗНАЕМ, ЧЕ СПОДЕЛЯНЕТО Е ДОСАДНО, НО ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА СВОЯ ШАНС! МОЛИМ ВИ, ЕДНО СПОДЕЛЯНЕ