ДОБРО УТРО!

В 7,20 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е 12°. Облачно е. Вали дъжд. Влажността на въздуха и 90%. Атмосферното налягане е 1008 милибара. Вятърът е североизточен със скорост 18 км/ч. Денят ще е облачен с максимални температури до 12°.

Слънцето изгрява в 7,06 ч. и залязва в 16,41 ч.

В Добрич градусите в този час са 7, но се усещат като 4°. Облачно е и вали дъжд. Влажността на въздуха е 95%. Вятърът е от източен със скорост 15 км/ч. През деня ще е облачно. Максималните температури ще достигнат до 8°.

12° сочат термометрите в момента в Бургас. Вали. Влажността на въздуха е 90%. Вятърът е североизточен със скорост 8 км/ч. През деня ще остане облачно с максимални температури 12°.

Облачно и дъждовно е и над Шумен. Температурата на въздуха е 2°, но усещането е като за -2°. Влажността е 95%. Вятърът е северозападен със скорост 17 км/ч. През деня ще остане облачно. Максималните температури ще достигнат 4°.

Днес в сутрешните часове в централните райони на Северна България е възможно да се образуват поледици.

Още преди обяд от югозапад валежите ще отслабват и до вечерта и ще спрат, най-късно, привечер – в Североизточна България.

Вятърът ще е умерен, в Източна България до силен; през нощта ще е с източна компонента, утре ще се ориентира от северозапад.

Минималните температури ще са между между минус 1° и 4°, в Източна България до 12°.

Максималните температури в крайните югозападни райони, Горнотракийската низина и по Черноморието ще са между 9° и 14° , в останалата част на страната – предимно между 1° и 6°.

СНИМКА rns
rns