ДОБРО УТРО!

В 8 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е 8°, които се усещат като 6. Облачно е. Влажността на въздуха и 95%. Атмосферното налягане е 1020 милибара. Вятърът е от западен със скорост 14 км/ч. Денят ще остане облачен с краткотрайни превалявания от дъжд. Максимални температури ще достигнат 9°.

Слънцето изгрява в 7,33 ч. и залязва в 16,33 ч.

В Добрич градусите в този час са 4, но се усещат като 0°. Облачно е. Влажността на въздуха е 95%. Вятърът е от изток със скорост 18 км/ч. През деня ще преобладава облачно време с превалявания от дъжд. Максималните температури ще достигнат до 8°.

9° сочат термометрите в момента в Бургас, които се чувстват като 8. Облачно е и вали дъжд. Влажността на въздуха е 95%. Вятърът е западен със скорост 9 км/ч. През деня облаците ще се разсеят. Максималните дневни температури ще достигнат 10°.

Облачно е и над Шумен, вали дъжд. Температурата на въздуха е 4°, които се усещат като 1°. Влажността е 95%. Вятърът е западен със скорост 10 км/ч. Максималната температура ще достигне 8°.

Днес в Северозападна България и на места по поречието на Дунав ще има условия за поледици. В северните и планинските райони ще превалява сняг. Ще духа слаб югоизточен, в крайните северни и източни райони – умерен източен вятър.

Минималните температури ще са между минус 2° и 3°, по-високи по морския бряг; максималните ще са от около 0° на места в северозападните, до 10-12° в крайните югозападни райони и Южното Черноморие.

Атмосферното налягане ще се задържи малко по-ниско от средното за месеца.

rns