ДОБРО УТРО!

В 8,30 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е 22°. Облачно е. Влажността на въздуха е 68%. Духа от юг-югоизток със скорост 7 км/ч. Атмосферното налягане е 1008 милибара. През деня ще има разкъсана облачност с 40% вероятност за дъжд по обед. Максимални температури – 28°.

Слънцето изгрява в 6,36 ч. и залязва в 19,36 ч.

Значителна облачност има над Добрич. Термометрите показват 21°. Влажността на въздуха е 83%. Вятърът е променлив със скорост 6 км/ч. През деня ще е облачно. Максималните температури ще достигнат 28°.

22° е в момента в Бургас, влажността на въздуха е 69%. Слънчево е. Вятърът е от юг-югоизток със скорост 7 км/ч. През деня ще преобладава разкъсана облачност с възможни превалявания до обяд. Максималните температури ще достигнат 28°.

Значително облачност има и над Шумен. Температурата на въздуха е 22°, а влажността 67%. Вятърът е от юг-югоизток със скорост 7 км/ч. През деня ще е облачно. До обяд са възможни превалявания от дъжд. Максималните температури ще достигнат 27°.

Над цялата страна днес облачността ще е по-често значителна. Ще има валежи от дъжд, на места придружени с гръмотевици. Ще духа слаб и умерен северозападен вятър, с него ще продължи да нахлува по-хладен въздух.

Преобладаващите максимални температури ще са между 23° и 28°, в София – около 23°.

Кротък септемврийски дъжд
ВИДЕО Етюдите на Хисаря
RNS