ДОБРО УТРО!

В 8,30 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е -2°, които се усещат като -9. Има незначителна облачност. Влажността на въздуха и 80%. Атмосферното налягане е 1028 милибара. Вятърът е северен със скорост 28 км/ч. Максимални температури ще достигнат -1°.

Слънцето изгрява в 7,19 ч. и залязва в 16,34 ч.

В Добрич градусите в този час са -6, но се усещат като -13°. Облачно е. Влажността на въздуха е 85%. Вятърът е от север със скорост 19 км/ч. През деня ще е облачно. Максималните температури ще достигнат до -5°.

-2° сочат термометрите в момента в Бургас, които се чувстват като -8. Има незначителна облачност. Влажността на въздуха е 75%. Вятърът е северен със скорост 24 км/ч. През деня ще остане облачно. Максималните дневни температури ще достигнат 0°.

Облачно е над Шумен. Температурата на въздуха е -6°, които се усещат като -10°. Влажността е 80%. Вятърът е северен със скорост 10 км/ч. По обяд слънцето ще разкъса облаците. Максималната температура ще достигне -4°.

Днес над Северна и Източна България облачността ще е значителна и на отделни места ще превали слаб сняг.

Предимно слънчево ще бъде над Югозападна България, а до края на деня намаление на облачността ще има над много райони и от останалата част от страната.

Сутринта на места в котловините ще бъде с мъгла.

Ще духа слаб, в Източна България умерен, а по крайбрежието на морето силен север-североизточен вятър.

Максимални температури – в Северна България между минус 6° и минус 2°, в Южна България и по крайбрежието на морето предимно между 0° и 5°, в София около минус 2°.


rns