ДОБРО УТРО!

В 6,50 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е 12°. Облачно е. Влажността на въздуха и 75%. Атмосферното налягане е 1023 милибара. Вятърът е северен със скорост 10 км/ч. Денят ще е облачен и максимални температури 14°.

Слънцето изгрява в 6,52 ч. и залязва в 16,52 ч.

В Добрич градусите в този час са 11. Облачно е. Влажността на въздуха е 90%. Вятърът е от североизток със скорост 7 км/ч. През деня ще е облачно. Максималните температури ще достигнат 13°.

12° сочат термометрите в момента в Бургас. Има значителна облачност. Влажността на въздуха е 80%. Вятърът е северен със скорост 10 км/ч. През деня ще остане облачно с максимални температури 14°.

Облачно е и над Шумен. Температурата на въздуха е 10°, а влажността 90%. Вятърът е северен със скорост 4 км/ч. През деня ще бъде облачно с максимални температури 13°.

Днес времето ще се задържи почти без промяна.

В равнините ще е мъгливо или с ниска слоеста облачност и на отделни места ще прегърми. В следобедните часове облачността ще намалява, видимостта ще се подобрява, а предимно слънчево ще е през целия ден над планинските райони. Ще духа слаб североизточен вятър.

Преобладаващите минимални температури ще са между 3° и 8°, а максималните – между 12° и 17°.

rns