ДОБРО УТРО!

В 7,30 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е -1°, които се усещат като -3. Облачно е. Влажността на въздуха и 90%. Атмосферното налягане е 1021 милибара. Вятърът е северозападен със скорост 6 км/ч. Денят ще остане облачен. Максимални температури ще достигнат 6°.

Слънцето изгрява в 7,32 ч. и залязва в 16,33 ч.

В Добрич градусите в този час са -3, но се усещат като -4°. Облачно е. Влажността на въздуха е 85%. Вятърът е от изток със скорост 4 км/ч. През деня ще преобладава облачно време. Максималните температури ще достигнат до 4°.

0° сочат термометрите в момента в Бургас, които се чувстват като -1. Облачно е. Влажността на въздуха е 85%. Вятърът е югоизточен със скорост 2 км/ч. През деня ще остане облачно. Максималните дневни температури ще достигнат 7°.

Облачно е и над Шумен. Температурата на въздуха е 1°, които се усещат като 0°. Влажността е 90%. Вятърът е североизточен със скорост 4 км/ч. Максималната температура ще достигне 2°.

Днес облачността ще е значителна. Атмосферното налягане е малко по-ниско от средното за месеца и ще остане без съществена промяна. В източните райони на страната ще има слаби валежи. В Западна и Централна Северна България преваляванията ще са предимно от сняг, в Югозападна – от дъжд и от сняг, в останалите райони – от дъжд. Ще духа слаб, в Дунавската равнина до умерен вятър от изток-североизток.

Минималните температури ще са между минус 5° и 0°, максималните – между 2° и 7°.

rns