ДОБРО УТРО!

В 6,50 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е 2°които се усещат като -4°. Облачно е. Влажността на въздуха е 80%. Атмосферното налягане е 1020 милибара. Вятърът е от променлив със скорост 26 км/ч. През деня ще остане облачно. Максималните температури ще достигнат 4°.

Слънцето изгрява в 7,41 ч. и залязва в 16,47 ч.

В Добрич градусите в този час са -1, усещането е за -7. Облачно е. Влажността на въздуха е 90%. Вятърът е от север със скорост 25 км/ч. През деня ще е облачно. Максималните температури ще достигнат до 2°.

2° сочат термометрите в момента в Бургас. Усещането е за -3°. Има незначителна облачност. Влажността на въздуха е 70%. Вятърът е от север със скорост 24 км/ч. Денят ще е облачен. Максималните дневни температури ще достигнат 5°.

Облачно е и над Шумен. Температурата на въздуха е 0°, които се усещат като -5°. Влажността е 80%. Вятърът е северен със скорост 17 км/ч. През деня ще остане облачно. Максималната температура ще достигне 2°.

Днес над цялата страна ще е облачно, а в планините и на места в източна България ще има слаби снеговалежи. По-значителни валежи се очакват само в Централния Предбалкан, където могат да се образуват навявания.

Максималните температури ще са между -1° и 4°, но ще ги усещаме значително по-ниски заради силния северняк, който по традиция превръща Йордановден в един от най-мразовитите дни в годината.

СНИМКА rns