„Този господин с жълтите панталонки намекна, че злоупотребявам с прахообразни лекарства. Аз съм си направил тест за наркотици и ще го съдя“, закани се лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов пред bTV.

Тестовете за наркотици той си направил във ВМА. Резултатите били отрицателни.

Преди дни лидерът на „Воля“ Марешки обвини ВМРО, че е Троянският кон на ДПС в коалицията и поиска оставката на Каракачанов.

„Въпросното лице с жълтите гащи говори глупости. Той ми скъсваше телефона преди време с идеята да направим по-голям блок, за да може да се намъкне в правителството. Както се казва – те не го пускат на село, той пита за попската къща. Той е решил да се легитимира“, каза Каракачанов по повод коментарите на Марешки.

Министърът на отбраната отрече да е близък с ДПС и припомни, че изваждането на ДПС от управлението  на страната е главна цел на коалицията „Обединени патриоти“.

„Марешки е патеричка, вижте го как гласува, когато като Патриоти казваме, че нещо няма да подкрепим, веднага се появява Марешки и гласува „за“. Сега същият този човек говори за опитомена опозиция, а това е смешно“, каза Каракачанов.

Той призова Марешки да „изживее последното си лято“ и отново се закани, че за всички обидни квалификации ще го съди, цитира dnes.bg.