ДОБРО УТРО!

В 7 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е 11°. Има незначителна облачност. Влажността на въздуха е 75%. Атмосферното налягане е 1015 милибара. Вятърът е от северозапад със скорост 6 км/ч. През деня ще остане облачно. Максималните температури ще достигнат 16°.

Слънцето изгрява в 5,52 ч. и залязва в 20,19 ч.

В Добрич градусите в този час също са 10. Има незначителна облачност. Влажността на въздуха е 65%. Вятърът е от северозапад със скорост 6 км/ч. През деня ще остане облачно. Максималните температури ще достигнат до 16°.

12° сочат термометрите в момента в Бургас. Има незначителна облачност. Влажността на въздуха е 85%. Вятърът е от югозапад със скорост 5 км/ч. Денят ще е облачен. Максималните дневни температури ще достигнат 18°.

Има незначителна облачност и над Шумен. Температурата на въздуха е 10°. Влажността е 80%. Вятърът е североизточен със скорост 3 км/ч. Преди обед за кратко облачността ще се разкъса до слънчево. Максималната температура ще достигне 19°.

Днес ще е предимно облачно – значителна само в източните райони и на отделни места са възможни слаби превалявания.

Западният вятър ще отслабне и сутринта в котловините и високите полета на Западна България ще се образуват слани.

Минималните температури ще са между 3° и 8°.

Над западната половина от страната ще е предимно слънчево, а над източната облачността ще е разкъсана, на места с по-значителни временни увеличения и превалявания.

Максималните температури ще са между 16° и 21°.

СНИМКА Димитър Пехливанов