Марешки: Българският народ няма да прости на Иво Христов! Той е пътник! Тръгваме от село на село да питаме: „Вие дебил ли се чувствате? “

Иво Христов е пътник. Той ще донесе огромни щети за БСП, колкото повече БСП го защитава. Тръгваме сега от село на село, от университет на университет, за да попитаме всеки български гражданин: „Вие дебил ли се чувствате? “.  

Това заяви лидерът на „Воля“ Веселин Марешки в „Здравей, България“ на Нова телевизия.

„Този скандал никога няма да замре. Пишат ми всякакви хора – от професорите като започнеш, които казват, че това е най-големият позор, който са срещали. Някой да е казвал по нелепо нещо в българския Парламент. Ако го бях казал аз, щяхте да ме разкъсате тук. БСП щяха да ми искат оставката от сутрин до вечер. Сега понеже е на другарчето, дайте да го заметем“, коментира той.

„Иво Христов си позволи да направи две неща. Посланиците и обикновените хора се чудят кое е по-лошото. Едното е, че е нарекъл 80 % от българските граждани дебили. По-тежкото е, че принизява българския народ в отношението му към евреите. Заради това изкривяване на историята този човек трябва да си ходи от Парламента“, категоричен е Марешки.

„Българският народ няма да прости на Иво Христов. БСП ще имат огромни щети, колкото повече го търпят. От ГЕРБ постъпват много добре. Жертваха Главчев, жертват и други хора , което по принцип не е добре за тях, обаче си изчистват името в публичното пространство. Не знам някой друг да е правил по-голяма глупост в Българския Парламент“, отсече лидерът на „Воля“.

„Към днешна дата ние сме единствната алтернатива на всички хора, които са управлявали България“, заяви той, цитиран от Епицентър.