Фейсбук буквално изригна от възмущение срещу Nikolai Hristov, чийто джип бе заснет да влачи куче по бул. „Левски“. Предполага се, че по този начин животното е убито мъчително. По случая вече се води разследване, като се установява кой точно е карал автомобила.

След потресаващия кадър, на който се вижда мъртво куче, да стърже асфалта, в мрежата беше обявена награда от 1500 лв. за този, който посочи самоличността на шофьора.

Часове по-късно стана ясно, че колата е собственик на Nikolai Hristov – съдържател на „Кольовите манджи“, „Мамин Кольо“ и „Кольовите извори“.

1

Тъй като профила на въпросния от часове е неоткриваем, хорското възмущение се излива на страниците на кръчмите му.

2

„Убиец“, „Изрод“, „Господ ще ти върне вскичко на теб и на семейството ти“ са най-често повтаряните фрази. Мнозина призовават никой да не посещава изброените заведения, „за да фалира изрода“ и „да му се види тясна Варна“. Мнозина недоумяват що за същество е, каква е майка му, на какво го е учила, как той възпитава децата си. Част от коментиращите питат защо Nikolai Hristov сега се крие, а преди часове публично е влачил кучето по централните улици на Варна.

По случая е започнато досъдебно производство. Според източници на RNS към момента Nikolai Hristov не е признал вината си е се налага да се установи кой е управлявал автомобила му към момента със заснетото мъртво куче зад него.

RNS