Модната диктаторка Мегз е повдигнато обвинение за застрахователна измама. Наложена й е мярка за неотклонение „парична гаранция“ в размер на 10 000 лв., пише Trafficnews.bg.

Обвинението срещу нея е за подбудителство в обсебване в големи размери. Наказанието за това престъпление е от 3 до 10 години , като е възможна и конфискация на цялото имущество.

Припомняме, че през 2017 г. стана ясно, че самопроизвелата се в „българската Ким Кардашиян“ Мегз, беше обвинена, че дължи хиляди лева на Арменската църква във Варна.

В края на септември 2018 година Каканашева обяви за откраднат джипа си марка „Мерцедес G350“.

Жалбата в Първо районно е подадена от братовчедът Лесов. Той заявил, че на 27 септември е оставил луксозния автомобил пред бар „Графити“ в „Кючук Париж“, а на следващата сутрин от „кубчето“ нямало и следа.

Джипът е лизингов и е собственост на „Софауто“.

По време на разследването криминалистите са се натъкнали на доста противоречиви и подозрителни факти. Така вместо кражба на кола, се оказало че разследват застрахователна измама. В нея се оказали замесени както братовчедът Лесов, така и модната принцеса с новото си гадже.

Обвинение има и срещу 33-годишния братовчед на Каканашева –  Антон Лесов, но той е освободен с по-лека мярка.

Вчера белезниците щракнаха върху ръцете на приятеля на Каканашева – Румен Рончев. С постановление на Районна прокуратура той е задържан за 72 часа.

 

Връзката й с транспортния бос Румен Рончев е с давност няколко месеца. Той е собственик на транспортната фирма „Розова долина“. Преди броени дни Каканашева се появи в целия си блясък на конференция на превозвачите и коментира „плана Макрон“. За съжаление, в транспортния бранш Рончев не се ползва с добро име. Форумите за работа са пълни с предупреждения от бивши негови служители, които се оплакват от некоректно отношение. В транспортните среди дори го наричали Румен Измамата.