ДОБРО УТРО!

В 7,30 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е 10°, които се усещат като 10°. Има незначителна облачност. Влажността на въздуха е 95%. Атмосферното налягане е 1008 милибара. Вятърът е югозапад със скорост 7 км/ч. Денят ще остане предимно облачен. Максимални температури ще достигнат 12°.

Слънцето изгрява в 6,39 ч. и залязва в 19,42 ч.

В Добрич градусите в този час са 10 и се усещат като 8°. Облачно е. Влажността на въздуха е 95%. Вятърът е от югозапад със скорост 13 км/ч. През деня облачността ще се запази. Възможни са краткотрайни превалявания от дъжд. Максималните температури ще достигнат до 15°.

10° сочат термометрите в момента в Бургас, които се чувстват като 10°. Има незначителна облачност. Влажността на въздуха е 95%. Вятърът е от северозапад със скорост 5 км/ч. През деня ще преобладава разкъсана облачност. Максималните дневни температури ще достигнат 16°.

Облачно е и над Шумен. Температурата на въздуха е 11°, които се усещат като 11°. Влажността е 85%. Вятърът е западен със скорост 6 км/ч. Денят ще е облачен с превалявания от дъжд. Максималната температура ще достигне 16°.

Днес след временно разкъсване и намаление на облачността от югозапад тя ще започне отново да се увеличава.

Ще започнат и валежи, които до вечерта ще обхванат почти цялата страна и ще продължат и през нощта срещу вторник. На места, главно в Южна България, те ще са интензивни и придружени с гръмотевици.

Ще духа до умерен вятър от изток-югоизток. Минимални температури между 5° и 10°.

Максимални температури – между 15° и 20°.