ДОБРО УТРО!

В 6,30 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е 13°.Облачно е. Влажността на въздуха е 95%. Атмосферното налягане е 1010 милибара. Вятърът е от северозапад със скорост 48 км/ч. В ранния предиобед ще започнат превалявания от дъжд. По обед ще са интензивни с гръмотевични бури и ще спрат привечер. Максималните температури ще достигнат 17°.

Слънцето изгрява в 5,342 ч. и залязва в 20,47 ч.

В Добрич градусите в този час са 13. Има незначителна облачност. Влажността на въздуха е 95%. Вятърът е от югозапад със скорост 7 км/ч. През деня облачността ще се запази. Следобед ще вали дъжд. Максималните температури ще достигнат до 17°.
14° сочат термометрите в момента в Бургас. Има незначителна облачност. Влажността на въздуха е 80%. Вятърът е от запад със скорост 8 км/ч. През деня незначителната облачност ще се запази. По обед ще започнат превалявания от дъжд, които ще продължат до вечерта. Ще бъдат придружени с гръмотевична буря. Максималните дневни температури ще достигнат 18°.

Облачно е над Шумен. Температурата на въздуха е 13°. Влажността е 95%. Вятърът е югозапад със скорост 4 км/ч. Преди обед се очакват валежи от дъжд, придружени с гръмотевици, които ще продължат до вечерта. Максималната температура ще достигне 17°.

Днес над цялата страната ще бъде облачно. На много места ще вали. Очакват се и гръмотевични бури.

Максималните температури ще бъдат между 18° и 24°

СНИМКА Димитър Пехливанов