ДОБРО УТРО!

В 7,20 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е -1°, които се усещат като -4°. Облачно е. Влажността на въздуха и 90%. Атмосферното налягане е 1028 милибара. Вятърът е от североизток със скорост 9 км/ч. Денят ще е облачен. Максимални температури ще достигнат 2°.

Слънцето изгрява в 7,37 ч. и залязва в 16,36 ч.

В Добрич градусите в този час са -4°, но се усещат като -7°. Облачно е. Влажността на въздуха е 95%. Вятърът е от изток със скорост 7 км/ч. През деня ще преобладава облачно време. Максималните температури ще достигнат до 1°.

-0° сочат термометрите в момента в Бургас, които се чувстват като -2°. Облачно е. Влажността на въздуха е 90%. Вятърът е североизточен със скорост 6 км/ч. През деня ще остане облачно. Максималните дневни температури ще достигнат 5°.

Облачно е и над Шумен и така ще остане през целия ден. Температурата на въздуха е -4°, които се усещат като -5°. Влажността е 95%. Вятърът е североизточен със скорост 5 км/ч. Максималната температура ще достигне 1°.

Днес сутринта ще е почти тихо и на места в низините и котловините ще има ниска облачност или мъгла. По-късно през деня и до вечерта над много райони на страната за кратко ще се изясни. Ще духа слаб югозападен вятър.

Минималните температури ще са предимно между минус 6° и минус 1°, максималните, в по-голямата част от страната, ще са между 3° и 8°, на места покрай Дунав малко по-ниски – около 0°.

СНИМКА Павлин Кулов
rns