ДОБРО УТРО!

В 9 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е 8. Ясно е. Влажността на въздуха е 90%. Атмосферното налягане е 1015 милибара. Вятърът е от северозапад със скорост 6 км/ч. До обяд ще е слънчево – следобед – облачно. Максималните температури ще достигнат 15°.

Слънцето изгрява в 7,16 ч. и залязва в 18,44 ч.

В Добрич градусите в този час са 8. Облачно е. Влажността на въздуха е 85%. Вятърът е от север със скорост 9 км/ч. Денят ще е облачен с възможни превалявания по обед. Максималните температури ще достигнат до 13°.

11° сочат термометрите в момента в Бургас. Ясно е. Влажността на въздуха е 75%. Вятърът е от северозапад със скорост 6 км/ч. Денят ще е слънчев с разкъсана облачност следобед. Максималните дневни температури ще достигнат 18°.

Ясно е и над Шумен. Температурата на въздуха е 8°. Влажността е 90%. Вятърът е северозападен със скорост 6 км/ч. До обяд ще остане слънчево, след обед – облачно. Максималната температура ще достигне 15°.

Днес над цялата страна облачността ще е предимно значителна и по-късно през деня и през нощта срещу вторник на места, главно в Южна България, ще има превалявания от дъжд. Ще духа до умерен североизточен вятър.

Максимални температури между 13° и 18°.

СНИМКА Ивайло Дюлгеров‎