ДОБРО УТРО!

В 7,30 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е 2°, които се усещат като -1. Облачно е. Влажността на въздуха и 90%. Атмосферното налягане е 1016 милибара. Вятърът е североизточен със скорост 12 км/ч. Максимални температури ще достигнат 4°.

Слънцето изгрява в 7,31 ч. и залязва в 16,33 ч.

В Добрич градусите в този час са 0, но се усещат като -3°. Облачно е. Влажността на въздуха е 100%. Вятърът е от юг със скорост 13 км/ч. През деня ще остане облачно. Максималните температури ще достигнат до 2°.

2° сочат термометрите в момента в Бургас, които се чувстват като -2. Има незначителна облачност. Влажността на въздуха е 80%. Вятърът е източен със скорост 10 км/ч. През деня ще остане облачно. Максималните дневни температури ще достигнат 5°.

Значителна облачност има над Шумен. Температурата на въздуха е -1°, които се усещат като -2°. Влажността е 90%. Вятърът е източен със скорост 10 км/ч. По обяд са възможни превалявания от сняг. Максималната температура ще достигне 3°.

Днес облачността над страната ще е променлива. Само на отделни места в часовете преди обяд в планините и в Североизточна България ще превали слаб сняг.

Ще духа слаб до умерен запад-северозападен вятър, който вечерта в повечето райони ще стихне.

Минималните температури ще са между минус 5° и 0°, по-високи по морския бряг, максималните ще са между 2° и 7°.


rns