ДОБРО УТРО!

В 7,20 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е -2°, които се усещат като -4°.Облачно е. Влажността на въздуха и 80%. Атмосферното налягане е 1023 милибара. Вятърът е от север със скорост 6 км/ч. Денят ще остане облачен. Максималните температури ще достигнат 5°.

Слънцето изгрява в 7,15 ч. и залязва в 17,31 ч.

В Добрич градусите в този час са -2°, но се усещат като -3°. Има облаци. Влажността на въздуха е 85%. Вятърът е от север със скорост 4 км/ч. Денята ще остане облачен. Максималните температури ще достигнат 4°.

-2° сочат термометрите в момента в Бургас, които се чувстват като -4°. Ясно е. Влажността на въздуха е 90%. Вятърът е североизточен със скорост 5 км/ч. През деня облачността частично ще се разкъса. Максималните дневни температури ще достигнат 5°.

Облачно е и над Шумен. Температурата на въздуха е -1°, които се усещат като -2°. Влажността е 80%. Вятърът е североизточен със скорост 4 км/ч. През деня ще остане облачно. Максималната температура ще достигне 4°.

Температурите са в интервала от -6° до 5°. Времето над страната е облачно.

Слаб до умерен вятър духа в областите: Пловдив, Добрич и Шумен.

Пътните настилки са предимно сухи, на места мокри, по усойните и планински райони частично заледени, обработени и проходими при зимни условия.

Ограничена видимост поради мъгла:

– до 100 м в района на Гулянци /обл. Плевен/, Летница и Шипково /обл.Ловеч/;

– до 150 м в област Велико Търново.

 

СНИМКА rns