ДОБРО УТРО!

В 7,15 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е 7°, които се усещат като 4°. Облачно е. Влажността на въздуха е 85%. Атмосферното налягане е 1015 милибара. Вятърът е от север със скорост 17 км/ч. Ще остане облачно до късния следобед, когато слънцето ще се покаже между облаците. Максимални температури ще достигнат 12°.

Слънцето изгрява в 6,27 ч. и залязва в 19,51 ч.

В Добрич градусите в този час са 6 и се усещат като 2°. Облачно е. Влажността на въздуха е 90%. Вятърът е от север със скорост 19 км/ч. Ще остане облачно с разкъсване на облачността в следобедните часове. Максималните температури ще достигнат до 10°.

8° сочат термометрите в момента в Бургас, които се чувстват като 6°. Облачно е. Влажността на въздуха е 85%. Вятърът е от север със скорост 10 км/ч. До обяд ще бъде облачно и ще вали дъжд. В късния следобед облачността ще стане разкъсана. Максималните дневни температури ще достигнат 11°.

Облачно е и над Шумен. Температурата на въздуха е 6°, които се усещат като 4°. Влажността е 90%. Вятърът е северен със скорост 11 км/ч. Още преди обед облачността ще се разкъса. Максималната температура ще достигне 14°.

 

 

Днес още преди обяд валежите в Източна България ще спрат, а през деня и облачността там временно ще се разкъса. Над останалата част от страната ще се задържи предимно облачно и на места, главно в Югозападна България ще има превалявания.

Ще духа до умерен североизточен вятър.

Максималните температури ще са между 11° и 16°.

СНИМКА rns