ДОБРО УТРО!

В 7,15 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е 9°, които се усещат като 7°. Облачно е. Влажността на въздуха е 85%. Атмосферното налягане е 1022 милибара. Вятърът е от север със скорост 12 км/ч. През деня ще остане облачно и по обяд са възможни превалявания от дъжд. Чак в късния следобед облачността ще се разкъса, но валежите ще продължат. Максимални температури ще достигнат 12°.

Слънцето изгрява в 6,22 ч. и залязва в 19,54 ч.

В Добрич градусите в този час са 7 и се усещат като 5°. Облачно е. Влажността на въздуха е 90%. Вятърът е от север със скорост 11 км/ч. Ще остане облачно с дъжд по обед. Максималните температури ще достигнат до 9°.

8° сочат термометрите в момента в Бургас, които се чувстват като 7°. Облачно е. Влажността на въздуха е 90%. Вятърът е от северозапад със скорост 6 км/ч. Още преди обед облачността ще се разкъса. Максималните дневни температури ще достигнат 13°.

Облачно е и над Шумен. Температурата на въздуха е 8°, които се усещат като 6°. Влажността е 85%. Вятърът е северен със скорост 8 км/ч. Денят ще е облачен с превалявания от дъжд по обед. Максималната температура ще достигне 12°.

Днес на много места ще има валежи от дъжд, по-значителни в Предбалкана и Рило-Родопската област.

С временни прекъсвания ще продължи да вали и през нощта срещу петък.

Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток.

Минималните температури ще са между 2° и 7°.

Максималните ще са между 12° и 17°, в Североизточна България 9°-11°.

СНИМКА Димитър Пехливанов