ДОБРО УТРО!

В 8,40 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е 10°, които се усещат като 10°. Има незначителна облачност. Влажността на въздуха е 65%. Атмосферното налягане е 1017 милибара. Вятърът е североизточен със скорост 6 км/ч. Денят ще е слънчев. Максимални температури ще достигнат 15°.

Слънцето изгрява в 6,18 ч. и залязва в 18,16 ч.

В Добрич градусите в този час са 8 и се усещат като 7°. Има незначителна облачност. Влажността на въздуха е 70%. Вятърът е от югоизточен със скорост 9 км/ч. През деня ще е слънчево. Максималните температури ще достигнат до 18°.

10° сочат термометрите в момента в Бургас, които се чувстват като 10°. Има незначителна облачност. Влажността на въздуха е 70%. Вятърът е от североизток със скорост 6 км/ч. През деня ще е слънчево. Максималните дневни температури ще достигнат 20°.

Незначителна облачност има и над Шумен. Температурата на въздуха е 10°, които се усещат като 9°. Влажността е 70%. Вятърът е югоизточен със скорост 8 км/ч. Денят ще е слънчев. Максималната температура ще достигне 20°.

Температурите тази сутрин са в интервала от -3° до +14°.

Времето над страната е предимно облачно.

Слаб до умерен вятър духа в областите: Добрич, Смолян и Шумен.

Пътните настилки са предимно сухи, на места мокри, по усойните и планински райони частично заледени и заснежени, обработени и проходими при зимни условия.

СНИМКА Павлин Кулов
rns