Плакат със снимки на сочени за наркодилъри на спирка във Варна

Плакат със снимки на варненци, за които се знае, че по един или друг начин са свързани с наркоразпространиението, може да се види на спирка „Акациите“ в морската столица, видя репортер на RNS.

На плаката са фотосите на 8 души с имената им. Надписът гласи: „Тези хора продават отрова на децата ни повече от 10 г. Парадират с имената на политиците ни.

ВСИЧКИ СА ИНФОРМАТОРИ НА ПОЛИЦИЯТА!!!“

1313

Плакатът и направен на фолио, не е аматьорска работа както беше в София – хартия по дърветата. Тук някой се е постарал ие платил, за да се получат нещата. Фолиото е стабилно залепено на ламариненото платно за разписанието на автобусите и няма отлепяне, установи RNS.

Чии са снимките на плаката:

Йордан Димов – Юрката, най-известен с това, че преди години след информация, че е получил медицинска помощ след прострелване в Слънчев бряг, беше обявен за общодържавно издирване и открит във варненска болница – обяснението бе, че сам се е прострелял, Гор Казарян – бил е обвиняем по линия наркотици, Пешо Розата – в момента в затвора с висящо дело за наркоразпространение, Янко Каратиста – съден, Веско Полицая – разследван за наркотици, Илко Джуджето – заедно с Янко обвиняем по делото  за наркоразпространение, т.е. всички са „известни на полицията“, както обичат да съобщават от ОД МВР – Варна.

1212

RNS