ДОБРО УТРО!

В 7 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е 1°, които се усещат като -2°. Има незначителна облачност. Влажността на въздуха и 75%. Атмосферното налягане е 1002 милибара. Вятърът е от изток със скорост 10 км/ч. Денят ще е слънчев. Максимални температури ще достигнат 6°.

Слънцето изгрява в 7,38 ч. и залязва в 16,57 ч.

В Добрич градусите в този час са 0°, но се усещат като -4°. Ясно е. Влажността на въздуха е 80%. Вятърът е от югоизток със скорост 15 км/ч. Денят ще е слънчев. Максималните температури ще достигнат 5°.

-1° сочат термометрите в момента в Бургас, които се чувстват като -4°. Ясно е. Влажността на въздуха е 85%. Вятърът е източен със скорост 8 км/ч. Денят ще е слънчев. Максималните дневни температури ще достигнат 8°.

Ясно е и над Шумен. Температурата на въздуха е -1°, които се усещат като -4°. Влажността е 85%. Вятърът е южен със скорост 7 км/ч. Максималната температура ще достигне 5°.

 

Температурите са в интервала от – 6° до + 8°.

Времето над страната е предимно ясно.

Слаб до умерен вятър духа в областите Търговище, Добрич, Шумен и Смолян.

Пътните настилки са предимно сухи на места мокри, по усойните и планински райони частично заледени, обработени и проходими при зимни условия. Ограничена видимост поради мъгла до 50 м има в районите на Бяла Слатина, Борован и Криводол – област Враца.

СНИМКА Иво Чалъков
rns