ДОБРО УТРО!

В 7 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е 13°. Облачно е. Влажността на въздуха и 85%. Атмосферното налягане е 1024 милибара. Вятърът е северен със скорост 9 км/ч. Денят ще е слънчев с незначителна облачност и максимални температури 16°.

Слънцето изгрява в 6,48 ч. и залязва в 16,55 ч.

В Добрич градусите в този час са 10. Облачно е. Влажността на въздуха е 95%. Вятърът е от североизток със скорост 6 км/ч. През деня ще е предимно слънчево с максимални температури до 16°.

13° сочат термометрите в момента в Бургас. Има значителна облачност. Влажността на въздуха е 85%. Вятърът е северен със скорост 9 км/ч. През деня ще остане облачно с максимални температури 16°.

Облачно е и над Шумен. Температурата на въздуха е 9°, а влажността 95%. Вятърът е източен със скорост 4 км/ч. През деня ще бъде предимно слънчево с максимални температури 16°.

Днес времето в страната ще остане без съществена промяна. В равнините и около водните басейни ще има ниска слоеста облачност или мъгла.

Около и след обяд облачността ще се разкъсва, видимостта ще се подобрява. Предимно слънчево ще е времето над планинските райони. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток.

Температурите ще се понижат още малко и минималните ще са между 5° и 10°, а максималните между 14° и 19°.

СНИМКА rns