ДОБРО УТРО!

В 8,30 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е 22°. Има незначителна облачност. Влажността на въздуха е 85%. Атмосферното налягане е 1010 милибара. Вятърът е от североизток със скорост 10 км/ч. Преди обед ще има временно разкъсване на облачността. В късния следобед има условия за валежи от дъжд, придружени с гръмотевици.  Максималните температури ще достигнат 28°.

Слънцето изгрява в 5,28 ч. и залязва в 20,48 ч.

В Добрич градусите в този час са 20. Има незначителна облачност. Влажността на въздуха е 85%. Вятърът е от североизток със скорост 13 км/ч. Преди обед ще има временно разкъсване на облачността. В ранния следобед има условия за валежи от дъжд, придружени с гръмотевици. Максималните температури ще достигнат до 28°.

22° сочат термометрите в момента в Бургас. Има незначителна облачност. Влажността на въздуха е 80%. Вятърът е от север със скорост 6 км/ч. През деня ще преобладава разкъсана облачност. Максималните дневни температури ще достигнат 25°.

Облачно е над Шумен. Температурата на въздуха е 19°. Влажността е 85%. Вятърът е северен със скорост 9 км/ч. През деня ще остане облачно, с условия за превалявания на дъжд с гръмотевици. Максималната температура ще достигне 26°.

Днес повече слънце ще има над Западна България, докато над Северна и Източна облачността ще е по-често значителна – купеста и купесто-дъждовна.

Отново ще има превалявания, придружени с гръмотевици и временно усилване вятъра, възможни са и градушки.

Ще духа слаб до умерен север-североизточен вятър.

Максималните температури ще са между 25° и 30°.

СНИМКА Димитър Пехливанов
rns