Вирусоциден дезинфектант за под и повърхности от коронавирус, за който до часове ще пристигне сертификат от Великобритания, се предлага от българския клон на световно известната специализирана фирма EVANS.
EVANS VANOQUAT има разрешение за предоставяне на биоцид на пазара от Министерство на Здравеопазването (регистрация за дезинфектант). До края на седмицата очакваме писмо-сертификат от лабораторията в Англия за успешно преминалия тест срещу COVID-19, доказващ, че препарата успешно убива коронавируса.
Булклийн ООД е представител на водещата световна фирма със 100-годишна история EVANS в България. Тя и в момента разполага на склад с 25-литрови туби концентрат EVANS VANOQUAT.
Препаратът почиства и дезинфекциря повърхности от патогенни бактерии, вируси и паразити, който при неправилно измити ръце, продължава да бъде един от основните фактори за разпространението на болестите. Дланите на ръцете, пространството между пръстите и ноктите са потенциални области за развиване и разпространяване на бактерии. Съответно почистването и дезинфекцията на повърхностите са важна част от всяка хигиенна програма.
Дезинфектантите на EVANS VANODINE намаляват броя на бактериите до 99,999% (5 log).
VANOQUAT® – TЕЧЕН ПОЧИСТВАЩ ДЕЗИНФЕКТАНТ Е:
– Детергентен дезинфектант, съдържащ четвъртични амониеви и други биоцидни компоненти.
– Ефективен срещу широк спектър патогенни микроорганизми.
– С бактерицидно, фунгицидно и вирусоцидно действие.
– Не е корозивен.
– Безопасен при употреба.
– Без аромат.
– Икономичен.
– Отговаря на ЕС стандарт EN 1276 – доказано убива 99,999% от бактериите.
– Предназначен за измиване и дезинфекция на салони, кухни, витрини за храна, всякакви твърди повърхности и на места, където хигиената е особено важна.
– Предлага се в туба от 25 литра.
НАЧИН НА УПОТРЕБА: Разрежда се в съотношение 1:50 (20мл. на 1 литър вода).
ЗА ПОЧИСТВАНЕ И ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ПОД: Използвайте напоен моп, като оставите време за контакт 15 – 20 минути. Няма нужда от изплакване с вода.
ЗА ПОЧИСТВАНЕ И ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ТВЪРДИ ПОВЪРХНОСТИ: Напръскайте директно върху повърхността, като се уверите, че е напълно покрита. Време за контакт – минимум 5 минути. След изтичане на времето на действие, третираната повърхност се забърсва с чиста кърпа до пълно отстраняване на остатъците от биоцида.
ПРОДУКТЪТ ИМА ОСТАТЪЧНО ДЕЙСТВИЕ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ДЕН, АКО ПОВЪРХНОСТТА НЕ Е ИЗЛОЖЕНА НА ЗАМЪРСЯВАНЕ!