ДОБРО УТРО!

В 8,30 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е 17°. Ясно е. Влажността на въздуха е 85%. Атмосферното налягане е 1010 милибара. Вятърът е от североизток със скорост 5 км/ч. През деня ще преобладава слънчево време. Максималните температури ще достигнат 22°.

Слънцето изгрява в 5,43 ч. и залязва в 20,27 ч.

В Добрич градусите в този час са 14. Има незначителна облачност. Влажността на въздуха е 90%. Вятърът е от север със скорост 8 км/ч. През деня ще преобладава разкъсана облачност. Максималните температури ще достигнат до 24°.

18° сочат термометрите в момента в Бургас. Ясно е. Влажността на въздуха е 80%. Вятърът е от север със скорост 4 км/ч. През деня ще преобладава разкъсана облачност. Възможни са краткотрайни превалявания от дъжд с гръмотевици по обед. Максималните дневни температури ще достигнат 22°.

Има незначителна облачност и над Шумен. Температурата на въздуха е 16°. Влажността е 90%. Вятърът е северозападен със скорост 7 км/ч. През деня разкъсаната облачност ще се запази. Максималната температура ще достигне 22°.

Над страната преди обяд валежите временно ще спрат и облачността за кратко ще се разкъса. След обяд отново на много места в страната ще има краткотрайни превалявания и гръмотевична дейност.

Ще духа слаб до умерен вятър от североизток.

Максималните температури ще бъдат между 18° и 23°.

СНИМКА Димитър Пехливанов