ДОБРО УТРО!

В 8,20 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е 13°. Облачно е. Влажността на въздуха е 85%. Атмосферното налягане е 1012 милибара. Вятърът е от северозапад със скорост 10 км/ч. През деня ще облачността ще се разкъса, но в следобедните часове с дъжд и гръмотевици. Максималните температури ще достигнат 17°.

Слънцето изгрява в 5,49 ч. и залязва в 20,21 ч.

В Добрич градусите в този час са 12. Има незначителна облачност. Влажността на въздуха е 85%. Вятърът е от северозапад със скорост 12 км/ч. През деня ще остане облачно с временни разкъсвания на облачността и превалявания от дъжд преди и след обед. Максималните температури ще достигнат до 17°.

14° сочат термометрите в момента в Бургас. Облачно е. Влажността на въздуха е 90%. Вятърът е от запад със скорост 9 км/ч. Денят ще преобладава разкъсана облачост. Максималните дневни температури ще достигнат 20°.

Има незначителна облачност и над Шумен. Температурата на въздуха е 13°. Влажността е 80%. Вятърът е северозападен със скорост 14 км/ч. През деня разкъсаната облачност ще се запази. Максималната температура ще достигне 19°.

Днес преди обед над страната ще е предимно слънчево. По-значителна облачност и краткотрайни превалявания ще има в следобедните часове над източните райони и планините.

Ще духа слаб запад-северозападен вятър.

Минимални температури между 5° и 10°, по Черноморието до 12°, максимални дневни – между 19° и 24°.

СНИМКА Димитър Пехливанов