ДОБРО УТРО!

В 7 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е 14°. Облачно е. Влажността на въздуха и 85%. Атмосферното налягане е 1023 милибара. Вятърът е североизточен със скорост 14 км/ч. Денят ще е облачен и максимални температури 16°.

Слънцето изгрява в 6,49 ч. и залязва в 16,54 ч.

В Добрич градусите в този час са 12. Облачно е. Влажността на въздуха е 95%. Вятърът е от североизток със скорост 10 км/ч. През деня ще е предимно облачно и по обяд са възможни превалявания от дъжд. Максималните температури ще достигнат 14°.

14° сочат термометрите в момента в Бургас. Има значителна облачност. Влажността на въздуха е 85%. Вятърът е северен със скорост 11 км/ч. През деня ще остане облачно с максимални температури 16°. Преди обед са възможни краткотрайни превалявания от дъжд.

Облачно е и над Шумен. Температурата на въздуха е 10°, а влажността 90%. Вятърът е северен със скорост 9 км/ч. През деня ще бъде облачно с максимални температури 15°.

Днес времето в страната ще се задържи почти без промяна – в равнините ще бъде мъгливо или с ниска облачност и на отделни места там ще преръми, а в планинските райони ще бъде ясно, през деня предимно слънчево.

Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток.

Минималните температури ще бъдат в много широки граници – от минус 1°-0° на отделни места в котловините и равнините до 13-14° по морския бряг.

Максималните ще бъдат предимно между 12° и 17°, в югозападните райони до 21°.

СНИМКА rns