ДОБРО УТРО!

В 8,30 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е 12°. Има незначителна облачност. Влажността на въздуха е 70%. Атмосферното налягане е 1012 милибара. Вятърът е от северозапад със скорост 3 км/ч. През деня облачността ще остане разкъсана. Максимални температури ще достигнат 18°.

Слънцето изгрява в 6,05 ч. и залязва в 20,07 ч.

В Добрич градусите в този час също са 12. Има незначителна облачност. Влажността на въздуха е 65%. Вятърът е от югозапад със скорост 3 км/ч. Възможни са гръмотевични бури следобед. Максималните температури ще достигнат до 20°.

14° сочат термометрите в момента в Бургас. Има незначителна облачност. Влажността на въздуха е 90%. Вятърът е от югозапад със скорост 5 км/ч. Максималните дневни температури ще достигнат 17°.

Ясно е Шумен. Температурата на въздуха е 14°. Влажността е 75%. Вятърът е северозападен със скорост 3 км/ч. През деня ще нахлуе разкъсана облачност и следобед са възможни превалявания с гръмотевична буря. Максималната температура ще достигне 20°.

Днес облачността над страната ще е по-често значителна, предимно висока. Ще бъде тихо, с минимални температури между 6° и 11°.

Около и следобед ще се развива и купеста, и купесто-дъждовна облачност, на места ще превали. По-голяма вероятност за гръмотевични бури има в Източна България и Стара планина. Ще се появи слаб, в планинските райони – до умерен вятър от юг-югозапад.

Максималните температури ще са между 20° и 25°.
СНИМКА Димитър Пехливанов