ДОБРО УТРО!

В 7 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е 9°. Облачно е. Влажността на въздуха е 80%. Атмосферното налягане е 1014 милибара. Вятърът е от северозапад със скорост 12 км/ч. През деня ще остане облачно. Не се очакват превалявания от дъжд. Максималните температури ще достигнат 14°.

Слънцето изгрява в 5,53 ч. и залязва в 20,17 ч.

В Добрич градусите в този час също са 7. Облачно е и вали. Влажността на въздуха е 85%. Вятърът е от северозапад със скорост 12 км/ч. През деня ще остане облачно с вероятни превалявания от дъжд преди обед. Максималните температури ще достигнат до 12°.

10° сочат термометрите в момента в Бургас. Облачно е. Влажността на въздуха е 70%. Вятърът е от запад със скорост 14 км/ч. Денят ще е облачен, но без превалявания. Максималните дневни температури ще достигнат 15°.

Облачно е и над Шумен. Температурата на въздуха е 7°. Влажността е 75%. Вятърът е западен със скорост 12 км/ч. Преди обед за кратко облачността ще се разкъса. Максималната температура ще достигне 14°.

Днес ще е предимно облачно – значителна само в източните райони и на отделни места са възможни слаби превалявания.

Западният вятър ще отслабне и сутринта в котловините и високите полета на Западна България ще се образуват слани.

Минималните температури ще са между 3° и 8°.

Над западната половина от страната ще е предимно слънчево, а над източната облачността ще е разкъсана, на места с по-значителни временни увеличения и превалявания.

Максималните температури ще са между 16° и 21°.

СНИМКА Димитър Пехливанов