ДОБРО УТРО!

В 8 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е 18°. Ясно е. Влажността на въздуха е 100%. Видимостта е 4 км. Атмосферното налягане е 1006 милибара. Вятърът е от юг-югоизток със скорост 6 км/ч. Денят ще е слънчев. Максималната дневна температура ще достигне 24°.

Слънцето изгрява в 5,27 ч. и залязва в 20,49 ч.

В Добрич градусите са 17. Има незначителна облачност. Влажността на въздуха е 100%. Видимостта е 4 км. Вятърът е от юг-югоизток със скорост 6 км/ч. Ще остане слънчево през деня. Максималната дневна температура ще достигне 28°.
21° е в момента в Бургас. Ясно е. Влажността на въздуха е 83%. Видимостта е 10 км. Няма вятър. Денят ще е слънчев. Дневните температури ще достигнат 27°.

Ясно е в този час над Шумен. Термометрите сочат 18°. Влажността на въздуха е 100%. Видимостта е 4 км. Вятърът е от юг-югоизток със скорост 6 км/ч. През деня ще остане слънчево. Максималните дневни температури ще достигнат 29 °.

Днес на много места в западната половина от страната отново ще се развива мощна купесто-дъждовна облачност. Ще има интензивни краткотрайни валежи от дъжд с гръмотевични бури и градушки. Преди обяд в източните райони ще е предимно слънчево, но след обяд на места, главно в югоизточните райони, ще има временни увеличения на облачността и ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен вятър: в западната половина от страната – от северозапад, а в източната – от югоизток.

Максималните температури ще са от 25°-28° в Западна България до 33°-35° в Североизточна България.

 

Дъга над Козлодуй
СНИМКА Катинка Савова
RNS