ДОБРО УТРО!

В 8,30 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е 18°. Ясно е. Влажността на въздуха е 80%. Атмосферното налягане е 1009 милибара. Вятърът е от северозапад със скорост 3 км/ч. През деня ще преобладава слънчево време. Максималните температури ще достигнат 27°.

Слънцето изгрява в 5,41 ч. и залязва в 20,29 ч.

В Добрич градусите в този час са 17. Ясно е. Влажността на въздуха е 75%. Вятърът е от северозапад със скорост 6 км/ч. Денят ще е слънчев. Максималните температури ще достигнат до 30°.

19° сочат термометрите в момента в Бургас. Ясно е. Влажността на въздуха е 85%. Вятърът е от запад със скорост 9 км/ч. През деня ще е слънчево. Максималните дневни температури ще достигнат 28°.

Има незначителна облачност над Шумен. Температурата на въздуха е 18°. Влажността е 80%. Вятърът е западен със скорост 3 км/ч. През деня ще е слънево. Максималната температура ще достигне 31°.

Над страната днес ще бъде предимно слънчево, но в следобедните часове над планинските райони от Западна България ще се развие купеста облачност и на отделни места, главно в планините ще превали и прегърми.

Ще духа до умерен югоизточен, в Източна България и по долината на Струма южен вятър.

Температурите ще продължат да се повишават и максималните ще бъдат между 25° и 30°.

СНИМКА Димитър Пехливанов