ДОБРО УТРО!

В 7,45 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е 9°, които се усещат като 8°. Ясно е. Влажността на въздуха е 85%. Атмосферното налягане е 1019 милибара. Вятърът е източен със скорост 8 км/ч. Денят ще е слънчев. Максимални температури ще достигнат 21°.

Слънцето изгрява в 6,32 ч. и залязва в 18,07 ч.

В Добрич градусите в този час са 11 и се усещат като 11°. Ясно е. Влажността на въздуха е 70%. Вятърът е от източен със скорост 10 км/ч. През деня ще е слънчево. Максималните температури ще достигнат до 21°.

10° сочат термометрите в момента в Бургас, които се чувстват като 10°. Ясно е. Влажността на въздуха е 90%. Вятърът е от изток със скорост 11 км/ч. През деня ще остане слънчево. Максималните дневни температури ще достигнат 20°.

Ясно е и над Шумен. Температурата на въздуха е 14°, които се усещат като 14°. Влажността е 80%. Вятърът е югоизточен със скорост 7км/ч. Денят ще е слънчев. Максималната температура ще достигне 21°.

Пътните настилки са предимно сухи, на места мокри, по усойните и планински райони частично заледени и заснежени, обработени и проходими при зимни условия.

Днес облачността над страната ще е променлива. В следобедните часове над части от Северозападна България са възможни превалявания от дъжд. Вятърът в Северна България ще е от североизток.

Максималните температури ще достигнат 18° – 23°.

СНИМКА Mihail Mihailov
rns